Hoofdaccent - Ria Reeuw

Coaches en therapeuten in hart en ziel

‘Mijn focus is helemaal gericht op geluk’, vertelt gelukscoach Sheila Neijman. Met haar organisatie Heart4Happiness leidt zij andere gelukscoaches op en zet zij zich in voor een 'vitaler, blijer en gelukkiger Nederland’. Ik heb haar enkele jaren geleden geïnterviewd voor het zingevingstijdschrift Spiegelbeeld. En weer later heb ik een uitgebreide fotoshoot met haar gedaan. Hieronder een paar highlights uit de shoot. (Klik op de foto's om deze te vergroten.)

Sheila Neijman

Sheila Neijman

 

 

 

 

Sheila Neijman

 

 

 

 

 

Orthomoleculair therapeut Sabine Slob was heel enthousiast over de foto waarbij ze een levendbloedanalyse uitvoert. Ik had de foto zo bewerkt dat je in één oogopslag kunt zien hoe ze daarbij te werk gaat. Het accent ligt op de bloedcellen die over het beeldscherm wervelen. Sabine heeft haar praktijk OrthoVivo in Gouda en is gespecialiseerd in hormonale onbalansen. Ze boekt veel succes met het stofwisselingsprogramma Metabolic Balance.

'Vitaal & mooi, van binnen en van buiten’, dat is de slogan van Rieneke Jansen met haar praktijk Sudashi (Amersfoort). Rieneke heeft zich gespecialiseerd in gezondheid vanuit verschillende invalshoeken. De meeste foto’s op haar website zijn van mijn hand. Hieronder heb ik er een paar uitgelicht. Overigens, een massage van Rieneke maakt je heerlijk ontspannen...

Sudashi Sudashi

Sudashi

Sudashi

Praktijk voor Healing & Ontspanning, zo heet de natuurgeneeskundige praktijk van Ingrid Couwenberg in Alphen aan den Rijn. Voor haar website wilde ze graag een aansprekende portretfoto en foto’s van haar nieuwe praktijkinrichting. Dat was een leuke, mintblauwe uitdaging. Zoek je een therapeut voor een kind of een jongere? Bij Ingrid zijn die in wel heel goede handen.

Praktijk Ingrid Couwenberg Praktijk Ingrid Couwenberg

Praktijk Ingrid Couwenberg Praktijk Ingrid Couwenberg